Vi välkomnar Jennifer, vårt senaste tillskott

måndag
2023.12.11

Vi fortsätter vår resa med att bygga en hållbarare leverans. Att vi både växer, blir fler och får in människor med olika erfarenhetsbakgrunder ser vi som viktiga beståndsdelar för att möta morgondagens behov.

Jennifer – som senast kommer från SSG, där hon arbetat som UX-designer – ser en stor fördel av sin dubbelbottnade bakgrund i sin roll som utvecklare. Hon drivs av att få jobba insiktsdrivet med människan i centrum och skapa digitala tjänster som gör verklig nytta.

”Det känns toppen att bli en del av Swedish Connection. Det kommer att bli spännande och givande att tillsammans med mina nya kollegor få vara involverad i företagets fortsatta utveckling. Jag vill hjälpa till att tillsammans med våra kunder leverera digitala lösningar som förbättrar vårt samhälle”, säger Jennifer.

”Vi fortsätter stärka vårt lagbygge och det känns otroligt roligt att Jennifer börjar hos oss. Hennes bakgrund som UX-designer och med stor drivkraft att utveckla sin kompetens inom systemutveckling, kommer hjälpa oss att bli ännu bättre i våra tvärfunktionella leveranser”, säger Susanne Larsson Byström, vd på Swedish Connection.

Jennifer

Vill du veta mer?

Prata med Susanne Larsson Byström, vd
070-535 75 22
Maila Susanne

Fler nyheter

Se alla nyheter