Svenska Bostäder får hedersutmärkelse på Web Service Award

måndag
2024.02.05

Vår kund Svenska Bostäders webbplats svenskabostader.se har fått hedersutmärkelsen ”Bästa förbättrare” i kategorin Kommersiella på Web Service Award-galan.

”Mot slutet av förra året lät vi våra användare svara på frågor om hur de uppfattar svenskabostader.se. När resultatet kom kunde vi glädjande nog se att vi förbättrat oss på samtliga mätpunkter (startsida, användarvänlighet, information, design, kontakt, mina sidor) mellan hösten 2022 och hösten 2023. Vi har fortfarande en bit kvar innan vi når våra mål, men undersökningen visade tydligt att vi är på rätt väg.”, säger Hanna-Mia Persdotter, ansvarig för digitala kanaler på Svenska Bostäder.

Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka av Sveriges webbplatser och intranät användare är mest nöjda med. I år hölls prisgalan den 31 januari där de som fått högst resultat av sina besökare fick utmärkelser till Sveriges bästa webbplatser och intranät.

Vi hälsar stort grattis till Svenska Bostäder och vi ser fram emot att få fortsätta vara en del i ert kontinuerliga förbättringsarbete av er webbplats och intranät.

Svenska bostäders webbplats på en surfplatta

Vill du veta mer?

Prata med Susanne Larsson Byström, vd
070-535 75 22
Maila Susanne

Fler nyheter

Se alla nyheter